Użytkownicy przeglądający ten dział: 1 gości
Poddziały w "Opinie o bankach"
  Dział Wątków Postów Ostatni post
Dział zawiera nowe posty Forum o bankach
Ogólne forum o bankach. Zawierające opinie klientów o kontach, pożyczkach, lokatach, kredytach bankowych.
21 47 Konto bankowe bez karty ?
08-20-2017 05:31 PM
przez daniel
Dział zawiera nowe posty mBank
Opinie użytkowników o pierwszym internetowym banku w Polsce.
7 24 Wasze opinie o mBanku i k...
08-24-2017 10:51 PM
przez marcin
Dział zawiera nowe posty ING Bank Śląski
Nowoczesna instytucja, która powstała po przejęciu Banku Śląskiego przez międzynarodową grupę ING.
10 40 Opinie o koncie Direct w ...
06-30-2017 07:05 PM
przez kajetan
Dział zawiera nowe posty NEST Bank
Nest Bank to pierwszy bank rodzinny w Polsce, działający na tabletach, smartfonach i komputerach.
21 105 Konto w euro w Banku SMAR...
05-11-2017 11:02 PM
przez bankeros
Dział zawiera nowe posty Bank BPH
Recenzje klientów Banku BPH. Opinie o koncie osobistym, firmowym, ofercie kredytowej oraz inwestycyjnej.
1 2 Darmowe bankomaty w Banku...
10-08-2016 10:35 AM
przez bankeros
Dział zawiera nowe posty T-Mobile Usługi Bankowe - dawny Alior Sync
Całkowicie internetowy bank należący do grupy Alior Banku i T-Mobile. Kiedyś Alior Sync, obecnie TMUB
8 18 T-Mobile Usługi Bankowe o...
08-09-2015 10:20 PM
przez rodzynek
Dział zawiera nowe posty Inteligo
Elektroniczny bank należący do grupy PKO BP.
6 19 Konto wspólne w Inteligo
07-05-2016 10:52 PM
przez doda
Dział zawiera nowe posty VW Bank
Oceny klientów na temat produktów Volkswagen Banku.
3 5 Ile kosztuje przelew w VW...
04-01-2015 08:27 PM
przez bankeros
Dział zawiera nowe posty Credit Agricole
Komentarze i wnioski na temat Banku Credit Agricole, którego korzenie wywodzą się z Francji.
2 4 Wasze oceny banku Credit ...
08-12-2015 04:37 PM
przez rodzynek
Dział zawiera nowe posty Alior Bank
Bank o "wyższej kulturze bankowości".
2 3 Czy alior bank to alior s...
01-10-2015 07:14 PM
przez bankeros
Dział zawiera nowe posty Citi Handlowy
Podforum na temat Banku Citi Handlowy. Z opiniami osób które posiadają konta, lokaty i kredyty w instytucji z amerykańskimi korzeniami.
1 1 Opinie o Citi Handlowym
12-30-2013 03:54 PM
przez adela
Dział zawiera nowe posty Millennium Bank
Forum o Millennium Banku. Nie tylko o usługach i produktach dla klientów indywidualnych i przedsiębiorców ale także warunkach pracy.
4 6 Darmowe bankomaty w Banku...
07-29-2017 09:45 PM
przez doda
Dział zawiera nowe posty Bank Zachodni WBK
Poznaj BZ WBK od podszewki. Ofertę kont i kredytów wraz z opiniami na ich temat. Sprawdź jak pracuje się w tym banku.
2 4 Oceny Banku BZ WBK
08-12-2015 04:39 PM
przez rodzynek
Dział zawiera nowe posty Toyota Bank
Instytucja z japońskim rodowodem na polskim rynku. Sprawdź ofertę Toyota Banku wraz z opiniami o rachunkach i lokatach terminowych dostępnych online.
3 4 Toyota Bank które bankoma...
05-01-2016 11:54 PM
przez maniek
Dział zawiera nowe posty Getin Bank
Opinie osób posiadających produkty finansowe Getin Banku. Praca w tej instytucji wraz z ocenami pracowników.
2 4 Lokaty w Getin Banku
03-25-2015 10:00 AM
przez kamil
Dział zawiera nowe posty Raiffeisen Polbank
Austriacki Raiffeisen Bank przejął Polbank. Zobacz jak radzą sobie połączone podmioty i czy oferta Raiffeisen Polbanku jest warta uwagi.
3 16 Raiffeisen Polbank opinie...
10-21-2016 12:38 AM
przez damian
Dział zawiera nowe posty Bank Pocztowy
Ciekawa forma bankowości jaką oferuje Bank Pocztowy pozwala na dotarcie do klienta w placówkach Poczty Polskiej. Przekonaj się czy jest to tanie i wygodne rozwiązanie.
3 8 Bank Pocztowy tylko na po...
03-22-2016 10:34 PM
przez aneta